SPOR

Amedspor’dan Younes Belhanda açıklaması! Türkiye’ye dönebilir

Amedspor'un TFF 1. Lig'e yeni katılan takımı, Başkan Aziz Elaldı'nın Radyospor'a yaptığı açıklamalarda Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın transferi hakkında önemli bilgiler verdi.

Amedspor’un TFF 1. Lig’e yeni katılan takımı, Başkan Aziz Elaldı’nın Radyospor’a yaptığı açıklamalarda Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın transferi hakkında önemli bilgiler verdi. Aynı zamanda teknik direktör olarak Ersun Yanal ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Elexbet giriş linki üzerinden genç futbolcunun yaptığı açıklamaları öğrenebilirsiniz.

Ersun Yanal Tercihinin Sebebi

Başkan Aziz Elaldı, Ersun Yanal’ın tercihi ve gelecek transferlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Amedspor’un şampiyonluğu hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli yerlerinde büyük bir sevinçle karşılandı. Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediğimiz için teknik direktör arayışlarına başladık. Hangi hocanın bize en uygun olduğunu, hedefimize ulaşmamızı sağlayabilecek birini düşündük ve sonunda Ersun Hoca ile iletişime geçtik. Ersun Yanal’ın da içinde olduğu bir transfer komitesi oluşturulacak. Transfer politikamızda karakterli futbolculara öncelik veriyoruz. Younes Belhanda gibi önemli bir oyuncuyu kadromuzda görmek istiyoruz. Ancak bu isimlerle görüşmelerin nasıl sonuçlanacağını şu anda bilemiyorum.” şeklinde konuştu.

Süper Lig’e Çıkacağız

Elaldı ayrıca, “Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” diyerek hedeflerini belirtti ve “Bir hafta içinde kombine bilet satışlarımız başlayacak. Kombine biletlerimizin hızla tükeneceğine inanıyorum. Amedspor olarak Türkiye’nin herhangi bir ilçesinde 10 bin taraftara sahip olabiliriz. Taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyoruz. İlk kez mücadele edeceğimiz ligde sezon sonunda en azından ilk iki sırayı hedefliyoruz. Play-Off’lara kalırsak da Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Oyuncunun performans detaylarını Elexbetgiris.org sitesinde bulabilirsiniz.

 

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu